Projecten

Project toezicht Schip Harlingen

Toezicht houden op de werkzaamheden, terrein, vergunningen en brandcontrole rondes voor, tijdens en na einde werkzaamheden.

Brandveiligheid toezicht Hotel W Amsterdam

In dit hotel liep ik met een collega ten tijde van vervanging van sprinklerleidingen. Door geregeld rondes te lopen was de veiligheid voor de gasten van dit 5 sterren hotel geborgd tijdens deze werkzaamheden.

Project shutdown Vermillion Harlingen

Aanwezig als stralingsdeskundige en het doen van metingen op kwik en benzeen. Er worden diverse componenten vervangen van de installatie. Wet er uit komt wordt gemeten en dan aangemerkt als afval. Door de metingen is het schoon of besmet.

Ondersteuning bij de vervanging van 88 lichtkoepels.

Het leveren van brandwachten bij de dak werkzaamheden bij een bedrijfspand in Amstelveen. Een gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf is hier werkzaam om 88 dak lichtkoepels te vervangen. Door de kans op brandgevaar leveren wij hier brandwachten.

Project TATA Steel Ijmuiden

Toezicht houden als Safety Supervisor voor SMS GROUP op de korte shutdown van de warmwalsband 2.

Project K5CC

Verrichten van diverse LSA, Benzeen en Kwik metingen om de werkzaamheden te kunnen vrijgeven. Hier waren diverse pigging werkzaamheden en werken besloten ruimtes betreden.

Abandonment L4B Total

Toezicht houden op veiligheid en metingen verrichten omtrent LSA. Dit eiland is gasvrij en schoon verklaart en heeft nu zonnepanelen op het het helideck.

Diverse NAM locaties

Werkzaamheden als stralingsdeskundige en metingen voor benzeen. Van Rotterdam tot Roswinkel.

Ensco 72 – Engie

Engie is bezig met de abandonment van diverse eilanden. De putten worden gedicht en uit eindelijk worden de eilanden verwijderd. Hier ben ik als stralingsdeskundige aan het werk geweest. Diverse metingen verricht aan drill tools, wireline tools en valves en spools die van het eiland afkwamen.

Exxonmobil Antwerpen

Opbouw 9800 kraan van Sarens en diverse rigger werkzaamheden op de bouw plaats van een nieuw te bouwen plant van exxonmobil.

Evonik Antwerpen

Werkzaamheden als rigger voor kraanbedrijf Michielsens op het terrein van Evonik te Antwerpen haven. Werkzaamheden onder de kraan in de fabriek met kettingtakels en werkzaamheden met de heftruck.

K5CC – Endeavour

GMS_ENDEAVOUR_6102

Werkzaamheden als Safety Officer en stralingsdeskundige.

De werkzaamheden bestonden uit schilder en straal werkzaamheden zowel aan boord als overboord. Tevens werden er delen vervangen van de gasmeetstraat. Wij deden de controle vergunningen en toezicht bij specifieke werkzaamheden.

DOW Chemicals Terneuzen

Werkzaamheden als Rigger op de turnaround. Controle werk tijdens de hijswerkzaamheden en begeleiding van de lasten. Tevens het in en uit takelen van fabrieksonderdelen.

download

Seajacks Scylla Ijmuiden.

De Scylla word gemobiliseerd voor de plaatsing van een windmolenpark voor de kust van Duitsland. Door VDS uit Vlissingen en Breman Offshore werden er diverse onderdelen gelast op het dek van het schip. Werkzaam als brandveiligheidswacht.

9582_973864032696113_2174375927445065197_n 10176049_973864009362782_5728724655386054982_n

L10FA

Werkzaamheden uitgevoerd als Roustabout/ HLO.

l10-a-02download (1)

Redbull Knock-out Malieveld

Hier was de verzamel/campingplaats van alle deelnemers. Hier waren wij met een Gator de eerste uitruk naar een beginnende brand, eerste hulp verlening of assistentie voor beveiliging.

Red_Bull_Knock-Out

Chemelot in Geleen

Mammoet is hier bezig met het heffen en hijsen van diverse onderdelen van de fabriek. Ik ben hier werkzaam als rigger om alles veilig in en uit te hijsen d.m.v. de kraan, ketting takels of een pull lift.

MAM LOGO PMS 485 + 877•DEF yellow_gray

MAIN BV Amsterdam

Onderhoudswerkzaamheden aan een opslag tank. Complete platen vervangen en stralen en schilderen. Aanwezig als brandwacht en mangatwacht.

main logo

E17A/ Paragon C462

Werkzaam als brandwacht op de E17A met het plaatsen van een deck extension. Tevens werkzaamheden met plaatsen van diverse pipe spools.

Imacon Color Scanner download (1)

K6CC/GMS Endeavour

Werkzaam als stralingsdeskundige voor de metingen van LSA/NORM tijdens de shutdown aan boord van de K6CC. Diverse tanks en vaten werden geopend en hier ook bij aanwezig geweest als Rescue Leader ivm besloten ruimtes.

Bron Facebooktotal-logo-819x1024

Diverse werkzaamheden als Brandwacht bij een GGZ instelling in Amersfoort en een Q-Park parkeergarage in Groningen

q-parklogo50911d9818bfa-ggz-centraal-19-308x132-scalefill-center-ffffff

L15A

Werkzaam als brandveiligheidswacht bij de las en constructie werkzaamheden van SEW in de ventstack en op het lowerdeck.

download (1)

L5A
Werkzaam als brandveiligheidswacht bij de laswerkzaamheden van MultiMetaal die een nieuwe module hebben geïnstalleerd op het topdeck.

download (1)

K12BP

Op dit platform aanwezig als brandveiligheidswacht. Tijdens de werkzaamheden op het 15ft deck toezicht houden op de veiligheid.

k12-b-headerdownload (1)

Mammoet op de Huntsman fabriek Rotterdam

Op dit project was ik als rigger actief bij het aanpikken van grote, complexe lasten en was samen met een team verantwoordelijk voor de dagelijks terugkerende klussen op de verdiepingen van de fabriek.

MAM LOGO PMS 485 + 877•DEFHuntsman-logo

K6CC Venko Paint Barge Campagne

Tijdens dit project liep ik als brand/veiligheidswacht op het eiland om toezicht te houden op alle werkzaamheden die bezig waren. Tevens voerden wij gasmeet controles uit en controleerden wij werkvergunningen.

K6CC-2012c

K14FA/seafox 4

Brandveiligheidswacht op het NAM eiland tijdens een grote barge campaign.

NAM_OIL_RIG_K14_FA_1-300x225 NAM

JB114 en Sea Jack

Hier was ik werkzaam als safety officer op een windmolenpark voor de kust van Engeland. De 27 fundamenten en transition pieces van het Teesside Windfarm werd geplaatst door Van Oord Offshore Wind Projects. De verdere op bouw werd uit eindelijk gedaan door Siemens.

7855590620_dd88d28442header-bg-845-v2_strikt_in_veiligheid